Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 85 тисяч.

Віра Кекелія вирішила трохи підбадьорити українців після чергового обстрілу російських окупантів 31 жовтня. Вже за традицією, вони атакували мирне населення на початку тижня, у час пік, коли всі прямували на роботу, а діти – до школи.

Скріншот із Instagram, Віра Кекелія
Скріншот із Instagram, Віра Кекелія

Артистка заявила, що відчуває кругообіг емоцій від позитивних до негативних, але це та удари ворога лише загартовують. Також вона поділилася знімком, який зробила її близька подруга по "Жіночому кварталі" Марта Адамчук.

"Від підняття духу до падіння в сум. І так по колу. Це нас не знищує, це загартовує 💙💛", - заявила Кекелія.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що цього разу ЗСУ були підготовлені і відбили 44 крилаті ракети, спрямовані до Києва, хоча критичну інфраструктуру деякі все ж таки торкнули, через що сталося масове відключення світла та води.

Раніше ми писали про те, що Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" змусила плакати Веру Кекелію, що недавно народила.

Як повідомляв Знай.ua, Віра Кекелія повернулася до "Жіночого кварталу" і здивувала апетитними формами після пологів: "Мамочка в ударі"

Також портал Знай.ua писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" повертається з місячним синочком в Україну: "Підгузки поміняли"