Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська під час своєї благодійної місії в Іспанії зустріла відому артистку Ірину Білик і не могла прогаяти можливості зробити з нею знімок на тлі українського прапора, що розвивається.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

Зірка не повідомила, чи бере участь її колега у великому концерті на Пальма-де-Майорці, чи просто там перебуває під час бойових дій у рідній країні. Відомо, що нещодавно Ірина Білик виступала в Ізраїлі на підтримку України.

"Україночки на Пальма-де-Майорці. Ірочка ,як же ж радісно було зустрітись 🤩 Все буде Україна !!!", - написала Валевська.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Варто зазначити, що Ірина Білик у свої 52 роки виглядає просто розкішно, незважаючи на численні операції. Співачка ніколи не приховувала, що міняла свою зовнішність і навіть заявляла, що маючи гроші, гріх не зробити пластику.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик повернула колишню славу своєму хіту "Я буду", українці у захваті: "Забирає у ті казкові часи"

Як повідомляв Знай.ua, Білик, Каменських, Камалія та Гросу: чому зірки зважилися лягти під ніж хірурга

Також портал Знай.ua писав, що розведена Наталія Валевська похвалилася подарунком від поета, який пише вірші в окопах: "До самого серця"