Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Ще ми нещодавно обговорювали дуже дивну петицію, яку було опубліковано на сайті президента України. Там українці попросили Володимира Зеленського змінити поточний гімн нашої країни на щось веселіше та життєствердне. Наразі на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль з'явилася інформація про те, що є можливість частіше бачити виконавицю на публіці. Справа в тому, що у "Дії" відкрито онлайн-голосування за зірок українського шоу-бізнесу, кого хочуть бачити членами журі "Національного відбору на Євробачення".

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль, на їхню думку, є добрим варіантом. У ролику вказано фрагменти з останнього національного відбору, у якому приймала Тіна. А потім і коротка інструкція, як це зробити.

Серед опонентів Джамала, Михайло Хома, Злата Огнєвіч, Катерина Павленко з Go_A, Юлія Саніна та інші. Проголосувавши можна дізнатися, що найбільша кількість голосів у Тараса Тополі, Юлії та Джамали. Найменше – у Костантіна Томільченка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Щоб Дзідзьо програв там", "Тіна Кароль просто богиня краси", "Люди, дайте заслання, де можна проголосувати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, як розплакалася після "сутички" з нахабним росіянином: "Здохни, х*йло"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль вперше розповіла, заради якого красеня прокидається вранці: "Він класний. Він мій"

Знай.uа писав, Тіна Кароль із серйозністю в особі побачила майбутнє: "Все буде..."