Відома українська акторка, гумористка, резидентка "Дизель студіо", а також вже дуже активна блогерка Вікторія Булітко, яка нещодавно теплими дружніми словами згадала про Марину Поплавську, яка загинула, вирішила додати в життя трохи романтики.

Цього разу Вікторія Булітко підтримала захисників України із ЗСУ ніжним поцілунком у камеру.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Віримо у ЗСУ", - коротко підписала солодку історію Вікторія Булітко. Тепер наші хлопці можуть бодай трохи побачити прекрасного.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У свіжій історії можна побачити, що рудоволоса красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко намагається всіма можливими способами передати привіт нашим захисникам, які зараз б'ються за свободу та незалежність нашої країни.

Так, зірка помістила у кадрі поцілунок, і сама почала активно налаштовувати губи на ніжний жест.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що якийсь час тому красуня влаштовувала збирання коштів на допомогу українському військовослужбовцю, якого вона особисто знає. Згодом Вікторія демонструвала практично всі зроблені зарахування на карту. Потрібну суму вдалося зібрати неймовірно швидко і через це Булітко розплакалася.

Нагадаємо, Вікторія Булітко зігнулася на столі, показавши готовність до інтиму: "Провокація...".

Раніше повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розридалася на камеру, налякавши українців: "Просто вирішила".

Також, Вікторія Булітко з "Дизель Студіо" згадала загиблу колегу Марину Поплавську: "Проходить страшні випробування".