Життя відомого українського артиста Wellboy за кілька років кардинально змінилося. Спочатку неймовірна популярність, потім болісне розлучення з продюсером, і кар'єра з чистого листа.

Про нове життя під час війни він розповів у програмі "Життя відомих людей", де регулярно діляться подробицями із життів наших знаменитостей.

Музикант від початку повномасштабної війни в Україні працює без продюсера, оскільки попередній виявився фанатом "російського світу", і ганебно втік оформлювати путінське громадянство.

Wellboy, скріншот: YouTube
Wellboy, скріншот: YouTube

Ведучий програми Микита Добринін поставив питання про Юрія, а точніше вже Григорія Бардаша. Чи спілкувалися чоловіки вже після початку повномасштабної війни, адже позиції мають кардинально різні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так, дзвонив він мені. Ми телефонували. не хочеться, і згадувати цю людину" - каже Антон Wellboy.

Одночасно зв'язок між ними зник, і тепер музикант працює зовсім з новою командою.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

У нього почали виходити нові пісні, які трохи відрізняються від попереднього образу чоловіка. Тепер поменшало гумору, і додалася романтичність. Це чудово видно у новій пісні під назвою "Стиль". Але, при цьому, стосунків у нього зараз немає – він вільний.

"У мене особисто немає дівчини, але я завжди якось від жіночої енергії ... дуже важлива вона сьогодні, в теперішньому часі", - продовжив музикант.

До речі, на Євробачення він повертатися не збирається, принаймні на цей етап життя. Він увійшов до трійки фіналістів на попередньому Національному відборі, але програв. Ця сфера для нього наразі закрита.

Нагадаємо, що нафарбований Wellboy у колготах і з накладними грудьми ледь не довів українців до непритомності

Раніше повідомлялося, що Wellboy показав вражаючі плоди своїх старань, позаздрить навіть Ірина Федишин.

Також, Wellboy усамітнився з ефектною білявкою та повідомив про особливу подію