Відомий гуморист Валерій Жидков, який працює у "Кварталі 95" з гумором привітав українських артилеристів з професійним святом, натякнувши на те, що у людей які працюють на арті погіршується слух.

Валерій Жидков відомий тим, що розміщує на своїй сторінці в Instagram смішні итати. Цього разу він розмістив привітання для арти, з гумором.

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

"Вітаю тебе з Днем артилериста! Що? З Днем артилериста! Що-Що? з ДНЕМ АРТИЛЕРИСТА! А, дякую", - написав Жидков.

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Валерій часто гуморить, тому його підписники, яких 28,4 тисячі осіб знають, що на сторінці у Валерія можна і почитати жарти, і самому пожартувати. У колонці коментарів з'явилося багато реакцій на жарт про арту:

"так... Звичайно, треба більше навушників для фронту", "Валерій, щиро дякую за ваш дуже розумний гумор!!! Ваші відео концерти дійсно роблять моє життя кращим і простішим. Дуже дякую", - написали шанувальники Валерія.

Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Кварталу 95" Валерій Жидков натякнув, що росіяни невиправні: "Соловйова через інтернет"

Як повідомляв "Знай.ua", що Валерій Жидков з "Квартал 95" посміявся з росіян і розповів, хто уникне мобілізації: "Мертві та син Пєскова".

Також "Знай.ua" інформував, що тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков розповів про сором росіян за війну в Україні: "Чергові отруйні гуси"