Відома блогерка Катя Репяхова, яка не так давно стала молодою дружиною музиканта Віктора Павліка, та народила йому сина, показала як в Ізраїлі синок біжить до неї.

Катя часто публікує безліч фото для своєї аудиторії в Інстаграм. Цього разу дівчина показала, будучи в Ізраїлі, як малюк Михась біжить до неї по галявині. Дівчина впевнена, що це чимале досягнення за 7 років.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

7 років тому я збираюсь на потяг "Київ - Миколаїв", який відвезе мене на концерт улюбленого артиста Віктора Павліка. 7 років по тому до мене біжить маленький Павлік… Життя таке круте і непередбачуване… Тільки перемоги і не вистачає - прокоментувала свої досягнення Катя.

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина поїхала відпочивати до Ізраїлю після поневірянь у Європі та вдома, залишивши Франковича на Батьківщині. Катя раніше показувала, як дратувалася через Михайлика, який не хотів робити фото для підписнкиів мами.

Цього разу фото вдалися, а коментарі "обійняли" Катю: "Мрії збуваються, навіть так як ми не могли передбачити. Перемога теж скоро буде", "В 7 років, ти бігала по будівлі нашого творчого закладу і казала: я стану дружиною Віктора Павліка, і хлопчик в нас буде, Міша) це ім’я дуже сильно вбилось мені в пам’ять" - написали у коментарях.

Катя Репяхова, коментарі. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова, коментарі. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, ми писали, що дружина Віктора Павліка мріє зробити пластику, але запевняє, що не через низьку самооцінку: "Життя одне".

Як повідомляв "Знай.ua" у молодої дружини Віктора Павліка Каті Репяхової увірвався терпець: "Була надія на..."

Також "Знай.ua" інформував, що Катя Репяхова, дружина Віктора Павліка, показала найсолодші миті з коханим хлопчиком: "Ніжність".