Заслужений артист України та відомий співак Петро Чорний поділився історією знайомства Потапа та Насті Каменських із журналістами програми " Зірковий шлях" , яка виходить на телеканалі "Україна".

Петро Чорний зізнався, що саме він познайомив Настю та Потапа, які тривалий час співпрацювали як артисти, а тепер перебувають у статусі подружжя.

Потап і Настя Каменських, фото Instagram
Потап і Настя Каменських, фото Instagram

"Потрібна була Олексію вокалістка дуже серйозна, тоді Настя посварилася з Едуардом Климом. І я Льоше дзвоню і кажу: "Є така дівчинка, талант, і личко концертне". Як би там не було, сцена любить індивідуальності ", - поділився з журналістами каналу "Україна" співак.

Саме Чорний представив Потапа тоді ще 11-річному Позитиву та Васю Напільнику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Вася Напильник та Позитив – усі були талановиті хлопці. І, звичайно, прагнули до шоубізу. І тоді я їх запросив до студії. Потім першу пісню Васі Напильнику зробив, як зразок. Природно, Олексій Потапенко тоді організовував свою команду, так пішла тусовка, тому Олексій із вдячністю завжди каже: "Так, Петруха нас зібрав", - розповів Петро Чорний.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала усі свої почуття, відкрившись на сцені: "Я ще не чула".

Як повідомляв "Знай.uа", Білик, Каменських, Камалія та Гросу: чому зірки зважилися лягти під ніж хірурга

Раніше Знай.ua писав, чоловік Насті Каменських Потап похвалився багатством, мало у кого таке є : "Від подарунка не відмовлюся"