Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy розпочинає співпрацю з продюсерським центром Потапу "MOZGI Entertainment". Про це артист повідомив у instagram.

Wellboy, який підкорив серця мільйонів українців, починає співпрацювати з Олексієм Потапенком. Продюсерський центр чоловіка Насті Каменських займатиметься питаннями, пов'язаними з концертною діяльністю артиста.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

У "MOZGI Entertainment" зазначили, що професіоналізм продюсерського центру та творчий потенціал Wellboy дадуть свої плоди, які оцінять слухачі.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А у нас тут анонс! Відтепер команда @mozgientertainment займається букінгом концертів @a.wellboy і стає партнером з його роботи з брендами та рекламними інтеграціями. Як самокрутки папір ми зліпилися. Невгамовна творча енергія Wellboy + наша багаторічна професійна експертиза = ідеальне поєднання!" , - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фіналіст "Нацвідбору" Антон Wellboy розповів, як Бардаш назвав у неадекватному стані після 24 лютого: "Він був не в собі".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала, який вогонь спалахнув на "Танцях зі зірками" з Єжовим, але ледь не зірвалося: "На уколах".