Молода дружина легендарного українського "Шикидим" музиканта Віктора Павліка Катя Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут слідкує близько 160 тисяч людей.

Нещодавно дівчина зізналася, що їхній синок трохи захворів і вони зараз п'ють багато ліків. Проте є й добрі новини. Справа в тому, що Катя Репяхова опублікувала кілька теплих сімейних знімків, сповнених любов'ю та посмішками.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Сама ж Катерина Репяхова, яка дуже любить писати великі тексти та вписувати й історії багато вражень, жодним чином не підписала знімки, а лише залишила ім'я свого коханого чоловіка і додала смайлик у вигляді сердечка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно через проблеми зі здоров'ям сина музикантові довелося терміново виїжджати до сім'ї та навіть перенести прем'єру нової пісні, яку було присвячено дружині. Дівчина показала висновок лікаря та повідомила, що Михайлу трохи полегшало, хоча до цього він два дні не їв, але у підсумку сам подолав температуру.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дочекалася виходу пісні про себе: "Якщо не завтра, то ніколи".

Раніше повідомлялося, що Катя Репяхова зізналася, що син не пішов на руки до Віктора Павліка через образу: "Дивився такими очима...".

Також, син Репяхової підхопив серйозну хворобу, довелося викликати швидку і Павліка: "Ставити крапельницю, зневоднення...".