Мамочка популярного молдавського співака Дана Балана, якому приписували жаркий роман із популярною українською виконавицею Тіною Кароль, Людмила Балан вирішила порадувати друзів та шанувальників не лише шикарним зовнішнім виглядом у свої роки, а ще й прем'єрою нової пісні.

Це сталося минулої осені та стало відомо завдяки публікації Людмили Балан у мережі Instagram.

Скрін, відео YouTube Дан Балан з мамою
Скрін, відео YouTube Дан Балан з мамою

[quote author=""]"Прем'єра!!! 16 листопада, 11:00, YouTube. "Стає пізно". Композиція та музичне оформлення - Cezar Ciucium. Текст - Вероніка Чуціум. Завдяки моєму співробітництву з Цезарем та його мамою Веронікою народилася ця робота, яку ми з радістю даруємо вам!!! Обіймаємо вас!!! Усім здоров'я та щастя!!!", - пише Людмила Балан.

Можна помітити, що Людмила Балан, крім того, що повідомила про новий хіт або навіть кліп, додала невелике оброблене фото. На знімку можна побачити, що мама Дана Балана у своєму звичному образі пекучої блондинки постала перед шанувальниками у білому платті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Публікація Людмили Балан, скріншот: Instagram
Публікація Людмили Балан, скріншот: Instagram

А якось 64-річна Людмила Балан привітала свого чоловіка із 43 річницею одруження. Жінка написала зворушливі слова молдавською мовою для свого коханого, з яким прожила пліч-о-пліч понад чотири десятиліття. Від свят до прем'єр – зовсім мало часу.

Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila
Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

Нагадаємо, що Людмила Балан молиться за українців , які протистоять нашестю путінської орди.

Раніше ми повідомляли, що Людмила Балан засвітила , як виглядає батько "нареченого" Тіни Кароль: "Гарна пара".