Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко під час війни стала учасницею популярного телепроекту "Маска" у Литві.

Про це Руслана Лижичко розповіла у своєму Instagram і зізналася, що рішення брати участь далося їй нелегко, оскільки вона сумнівалася, чи це доречно під час війни в рідній країні. Однак у цьому вона побачила шанс розповісти всьому світу про трагедію.

Скріншот із Instagram, Руслана Лижичко
Скріншот із Instagram, Руслана Лижичко

"До того ж, у цей непростий час треба використовувати будь-яку можливість, щоби зібрати кошти на допомогу нашим захисниками", - додала артистка.

Судді розгадали зірку у третьому ефірі, вона була Сонцем, а ось зйомки велися, коли її нога була у гіпсі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Команда проекту співпереживала Україні, а гроші, зібрані від голосування глядачів у фінальному ефірі, вирішили передати ЗСУ.

"Своєю участю я прагнула підкреслити, що Україна – це країна Сонця. Ми боремося за Сонце! Ми боремося за Світло! Я вважаю, що буде символічно, якщо гроші зібрані у проекті "Маска" ми спрямуємо на відновлення обличчя (пластичну операцію) для тих, хто втратив (у фізичному сенсі) своє обличчя, захищаючи Україну!" - повідомила Руслана.

Раніше ми писали про те, що зірка "Євробачення" Руслана спалахнула гордістю за самовідданих українців: "Безпрецедентна людяність"

Як повідомляв Знай.ua, переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко заверещала від адреналіну в тунелі метро: "Відправили боєприпаси з нашого серця"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Руслана Лижичко показала, куди її "занесло" заради допомоги ЗСУ: "Це не жарт, насправді"