Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками", а також зірковим тренером під час пісенного проекту "Голос країни", але вже вдома. Зараз Оля показала, як пройшов їхній виступ у Сакартвело, під час якого вона перетворилася на Роксолану.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Вчора відбувся третій прямий ефір грузинських "Танців зі зірками". Як вам образи? Як вам танець? Ми продовжуємо участь у проекті, тому ви обов'язково побачите нас наступного понеділка! Залишити свій голос і підтримати нас можна протягом усього тижня", - пише Оля Полякова у публікації.

Однак у країні продовжується війна. Гроші потрібні на продукти та збори коштів на армію, тоді як співачка хоче, щоб українці за власний кошт голосували за її подальшу участь у проекті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Все чудово! Музика, постановка, образи, виконання!", "Не потрапили в образ, танець ніякий. Танці це не ваше, Оля! Навіть партнер потрапив під ваш вплив...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, як у перервах між танцями з Єжовим оточила теплом біженців: "Всі наші діти повернуться"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла, як розірвати стосунки з чоловіком: "Розлюбила, набридли"

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна поруч із співаючою Поляковою розповіла, як Іра Білик шокувала її у 13 років: "Магічне"