Юна донька популярної української співачки Олі Полякової 17-річна Маша, яка кілька днів тому розповідала про приїзд свого тата в гості, вже встигла акліматизуватись у Лондоні. Цього разу, як її називають у мережі "звичайний підліток", поділилася зі своїми і маминими шанувальниками дуже важливим спостереженням.

Справа в тому, що Маша спромоглася все-таки визначити свій колір волосся. Виявляється, він таки у неї рудий.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Полякової у мережі Instagram.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Ось зараз не така світла, у мене волосся набагато темніше ніж було. Вони все-таки більш коричневі, але все-таки рудий", - розповіла Маша Полякова у своїй свіжій історії.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тут у дівчини в кадрі весь її портрет, а також маска, яка додала їй метеликів та ластовиння. Дуже цікавий хід, показати своє життя таким, як воно є, поки немає справ до пар можна і дізнатися, як виглядає твоє волосся в об'єктиві.

Варто також нагадати нашим читачам, що зараз Маша Полякова перебуває у Лондоні та навчається у престижному музичному університеті BMus. Життя дівчини дуже змінилося, тепер воно живе у гуртожитку, далеко від зіркової мами. Маша днями розповіла про неприємну історію, яка сталася з нею під час поїздки до Грузії. Точніше сказати, вона не встигла дістатися туди через власну непоінформованість.

Нагадаємо, дочка Полякової брудно розматерила лондонців через те, що страйки зруйнували її плани: "Ви, еб**ни, бл*ть".

Раніше повідомлялося, Маша Полякова зганьбилася перед українцями, пригадали і "Королеву ночі": "Забула зі школи випуститися".

Також, "Хохолочок у тренді...": Маша Єфросиніна не знайшла води помитися, але стала іконою моди.