Олександра Кучеренко, дружина відомого телеведучого Дмитра Комарова, "Міс Україна" запитала в українців, за чию збірну вони "вболіватимуть".

Олександра Кучеренко працює телеведучою, вона розмістила фото в сторіс та запитала, про футбол. Наразі відбувається чемпіонат світу з футболу, а дівчина є фанаткою спорту.

Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/
Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/

"За яку команду вболіватимете?" - запитала Олександра.

Дівчина вбрала чарівну блузку, проте шнурівка на шиї могла трохи спантеличити шанувальників дівчини.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Олександра Кучеренко. Фото: Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Олександра стала телеведучою в ефірі власних каналів медіасервісу MEGOGO у лютому, українська журналістка та володарка титулу "Міс Україна 2016".

Зі спортом дівчину пов'язує попередній досвід в спортивних проєктах. дівчина продовжує працювати на радість фанатам. Глядачі позитивно відгукуються щодо телеведучої.

Поки Дмитро працює разом з саперами та показує жахіття, що влаштовує ворог на окупованих територіях, Олександра намагається також поринути в улюблену роботу. Дівчина раніше розповідала, що без спорту не уявляє свого життя. Вона була телеведучою двох проєктів спортивних новин на телеканалі ICTV.

Нагадаємо, ми писали, що гаряча дружина Діми Комарова Саша Кучеренко показала, як "гріла" хлопчиків Суркіса: "Не забуду ніколи"

Як повідомляв "Знай.ua" зваблива дружина Комарова Саша Кучеренко боїться цих волохатих лапок: "Мені досі мстять"

Також "Знай.ua" інформував, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" нагадав, які мерзенні військові "тактики" використовує росія: "Вже не дивуємось"