Популярна українська співачка, кума відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), любителька різних порад та великої кількості гумору в житті Оля Цибульська, яка нещодавно похвалилася веселою прогулянкою засніженою вулицею, продовжує дивувати фанатів новинами з дуже бурхливого домашнього життя.

Цього разу співачка вирішила присвятити свою увагу дуже важливому святу – Міжнародному дню сексу, і якщо вірити Олі Цибульській, вона практично щодня "святкує".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Бл*ха, люди, тільки дійшло. Сьогодні був міжнародний День с*ксу. Вітаю всіх, хто, як і я за*бався. Приймаю привітання", - заявила Оля Цибульська у своєму свіжому відео.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віддані шанувальники можуть помітити у новій історії, що Оля Цибульська закрутила на голові так звану "дульку", а на ній була одягнена домашня уніформа - футболка та толстовка. Видно, що співачка і вдома мають достатньо проблем, адже просто так Цибульська такі слова на камеру не вимовляла б.

Варто також нагадати нашим читачам, що Оля Цибульська, натхненна зимовою атмосферою, вийшла на вулицю і записала новий ролик, що випромінює позитив. Зірка стала біля куща і почала замовляти, щоб до будинків українців повернулося світло, кидаючи при цьому сніг до об'єктиву камери. Вийшло невигадливо і кумедно.

Нагадаємо, Еллерт і поряд не стояв: Ксенія Мішина показала чоловіка, за яким, як за кам'яною стіною.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська залізла в кущі, щоб подарувати українцям трохи магії: "Сію, вію...".

Також, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька обурила українців кадрами відпочинку за кордоном: "Не час хизуватися".