Відома українська виконавиця, модель, волонтер та активний блогер Даша Астаф'єфа, яка нещодавно стала головною героїнею фотосету в курному гаражі, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами з дуже цікавими вбраннями. Це якраз те, що дуже люблять дівчатка.

Цього разу Даша Астаф'єва одягла на себе колоритний браслет із бісеру, який захоче собі у коляцію будь-яка модниця.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Ось такі дива витворяють майстри. Я так тішуся, що щирі художники не втрачають себе у лихоліття", - підписала історію Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось у кадрі, де артистка вже стоїть у самому браслеті на шиї, вона заявила, що писала не про себе. Також Даша назвала цей аксесуар – цяця.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

Можна припустити, що цей браслет із національною українською вишивкою, яку зробила і бісеру. Також дуже нагадує браслети, які одягають дівчата в африканських країнах, там такі елегантні елементи вбрання є традиційними.

Через деякий час Даша показала себе в курточці від українського дизайнера та впевнено заявила, що українців ніхто не переможе, адже у нас все найякісніше та найстильніше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва згадала довоєнний час і струснула пишним бюстом перед камерою: поки що морква третя.

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва згадала себе молоду поряд із братом: "Підтягувати хвости".

Також, Даша Астаф'єва оголила перед українцями стрункі ніжки та душу: "Раніше здавалося...".