Дружина відомого українського гумориста, актора, зірки "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрія Ткача розповіла, як рятується від стресу та депресій. Методом Вікторія Ткач поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач активно веде свою сторінку в соцмережі і останнім часом радує шанувальників новими фото та відео частіше, ніж її зірковий чоловік. Вона показує моменти з життя та ділиться особистим.

Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вікторія Ткач розповіла, як у цей складний період рятується від поганого настрою та депресій. Зірка показала, що не користується послугами психотерапевтів чи інших фахівців, а відганяє похмурі думки по-своєму. Для цього їй досить трохи проїхатися за кермом і посмішка знову з'являється на обличчі.

Вікторія Ткач, фото: Instagram
Вікторія Ткач, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Моя особиста терапія! Одна в машині, музику голосніше і до хрипу в голосі співати чи кричати. ​​Допомагає максимально", - поділилася дружина гумориста.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".