Відома українська співачка Євгенія Власова, а також учасниця останнього сезону проекту "Танцi з зірками" вирішила розповісти, як перехворіла на коронавірус, на скільки це було важко.

Сюжет вийшов на телеканалі 1+1 у програмі "Світське життя", провідною якого вже багато років є Катерина Осадча, але її замінила на захід Джамала.

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

Цього разу вона заговорила з колись популярною співачкою, яка не хоче повертатися до шоу-бізнесу, але все частіше почала з'являтися у медіа-просторі після участі у танцювальному проекті.

Як виявилось, під час одного з ефірів Євгенія Власова танцювала з коронавірусом. Стан почав погіршуватися лише за кілька днів до танцю.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

"Розуміла, що я втрачаю зв'язок зі світом, із собою, взагалі, що це відбувається. Я відчуваю світ адекватно, але я розумію, що в мене ж попереду виступ. Я все зможу, я сильна" - розповідає Євгенія Власова.

Той ефір став останнім для неї на проекті, вони залишили шоу, і ось, лише через три дні вона вирушила до лікаря, бо зрозуміла - це коронавірус. Зник нюх.

"Нюх втратила, і смак втратила. Ось найприкріше в цьому, це те, що я не змогла заїдати стрес. Я тільки хотіла щось смачне жувати, але так, звикли ж…" - продовжила Євгенія Власова.

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

При цьому, незважаючи на те, що жінці не вдалося дійти до фіналу, вона продовжувала займатися танцями і ходить далі на заняття. Танці увійшли до її життя на довгий час.

Нагадаємо, що Євгенія Власова знайшла підтримку у Селін Діон у скрутну хвилину: "Відчайдушно".

Раніше ми повідомляли, що переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав, як ледь не втратив очі через дружину: "Спробуй повторити".