Актор Олександр Соколов показав, як проводить свій вільний час. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Прем'єра українського серіалу "Моя улюблена Страшко" відбулася 30 серпня 2021 року. Ця картина є українською адаптацією успішного колумбійського проекту "Betty la fea", який став основою російського серіалу "Не народись вродливою".

Головні ролі Насті Глушко та Макса Бондаренка на екрані втілюють актори Ірина Поплавська та Олександр Соколов.

Моя улюблена Страшко, фото: Instagram
Моя улюблена Страшко, фото: Instagram

Останній має популярну сторінку у соціальній мережі Інстаграм. Олександр Соколов з ними ділиться різноманітними моментами із життя та кар'єри.

28 листопада він опублікував чорно-білу фотографію із зали кінотеатру. Чоловік постав у простому светрі усміхненим на камеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Впіймали", - повідомив він.

Фоловери почали активно коментувати фотографію.

"Без бороди так личить 😅😍😍😍😍🔥"; "Красивий, веселий 😍😍😍🔥. Як красиво без бороди)🙌"; "😍красень"; "Спіймаєш тут 😁 Навіть розставлені пастки не допомагають 🤩 ​​Соколів птах вільний. Як той Сокіл. Високо сиджу. Далеко дивлюся. Над просторами літаю", - зазначають вони.

Нагадаємо, що зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська показала шикарне декольте: "Запам'ятаємо".

Раніше ми повідомляли, що Дарина Барихашвілі з "Моя улюблена Страшко" вирішила роздягнутися і запросила Поплавську: "Киньте виклик".

Також стало відомо, що переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав фігури "вищого пілотажу", які витворює із дружиною.