Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками". Нещодавно вона показувала, який танець був виконаний в ефірі останнього випуску. А зараз продовжив свій "зв'язок" з неймовірно популярним серіалом "Венздей", танець і з якого розриває простори TikTok, а сам проект збирає мільйони переглядів на Netflix, побивши попередні рекорди.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Користувачі всі кому не ліньки записують свої пародії на танець старшої дочки Венздей із сімейки Аддамс із четвертої серії. Оля Полякова – не виняток… причому вже кілька разів. На відео вона постала в блискучій і дуже короткій сукні в одній зі знімальних студій. До танцювальних рухів артистка додала міміку, яка не завжди вдала, спробувавши зберегти в особі весь пафос.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Красуня, які у вас враження від серіалу?", "Вона мала грати маму Венздей", "У мене немає слів, щоб описати наскільки ви прекрасні!", "Навіть українські співаки у тренді", - пишуть користувачі в коментарях.

@polyakova_olya

🙌🏻🤩

♬ original sound - main account got banned

Нагадаємо, "Все-таки руда...": Маша Полякова не розуміє, що відбувається з її головою, мамі не говоріть

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова стала "грузинкою", заробивши свій максимум у "Танцях зі зірками": вийшло вперше

Знай.ua писав, Оля Полякова захотіла пендаля і виступила проти шлюбу: "Не потрібні такі відносини"