Популярний український телеведучий, зірка романтичного реаліті "Холостяк" та щасливий молодий батько Микита Добринін продовжує радувати своїх відданих шанувальників новинами із життя. Цього разу Микита Добринін вирішив поділитися цікавими кадрами із сімейної подорожі до гор, куди отруївся зі своєю дружиною Дашею Квітковою.

Цікаво, що Микита Добринін, поки керував автомобілем, примудрився ще й зафільмувати свою дружину, яка спала на пасажирському сидінні, а потім несподівано прокинулася.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Микити Добриніна у мережі Instagram.

Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram
Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram

На першій історії, яку опублікував із зимової подорожі Микита Добринін, він написав: "Ми в гори". У цьому кадрі можна побачити засніжену трасу, якою їхала зіркова парочка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пізніше Микита, керуючи автомобілем, вирішив трохи пожартувати та зняв на телефон свою дружину Дашу Квіткову, яка заснула на пасажирському сидінні.

Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram
Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram

Жарт Микити Добриніна полягав у тому, що він порівняв швидкість мобільного інтернету та стан своєї коханої дружини Даші Квіткової. Ось де Даша спала, то там можна було побачити зв'язок тільки "Е", а де дівчина вже не спала, посміхалася і дивилася у свій смартфон, то там можна було побачити цілу "LTE".

Нагадаємо, Дашу Квіткову звинуватили, що без "Холостяка" Микити Добриніна вона була б ніким: "Все дав чоловік".

Раніше повідомлялося, дружина "Холостяка" Даша Квіткова показала, як перетворилася з "гидкого каченя" на лебедя: "Мотивація для всіх".

Також, Даша Квіткова наїхала на колишнього Камінської через кривий нос: "Я йому заплатила...".