Популярна українська акторка Анна Сагайдачна, яку багато глядачів знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", крім зйомок ще танцює на пілоні та виховує сина. У Instagram за нею слідкує близько 60 тисяч людей.

Анна Сагайдачна зняла нове відео для TikTok, яке чудово описує сьогоднішній стан багатьох українців.

Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua

Якщо ж раніше всі обурювалися через те, що постійно відключали електроенергію і неможливо було встигнути закінчити всі справи, то зараз дивуються, чому світло так довго є.

"У нас із крайнощів в крайнощі: світло або є, або кілька діб немає 🤣 Але коли вимикається світло, все навкруги наче максимально уповільнюється, а іноді просто завмирає. І стає навіть трохи моторошно від того, як довго може тривати лише одна година. Ви відчуваєте це?" - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка встигла спекти млинці, оформити всі замовлення і навіть доглянути серіал. До речі, вона розповіла, що "Уенздей" про героїню із Сімейки Аддамс дуже вразив її.

"Куди дзвонити, щоб вимкнули?", - жартівливо запитала Анна про світло.

Раніше ми писали про те, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" підкорила холодний пілон, Мишине таке і не снилося: "Докрутіть у кадр..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" розповіла про кризу з чоловіком та сумніви з приводу другої дитини: "Був такий заміс"