Популярна у соціальних мережах 27-річна українська блогерка, модель та волонтер Саша Бо, яка днями попросила всіх своїх друзів та шанувальників зібрати книги українською мовою для діток за кордоном, продовжує радувати своїх відданих фанатів.

Цього разу Олександра вирішила нагадати, що найголовніше зараз - зберігати спокій бо зламатися можна будь-якої миті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Саші Бо у мережі Instagram.

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram
Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

"Найголовніше зараз - зберігати спокій. Бо можна зламатися будь-якої миті", - пише в новій публікації Олександра.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Можна помітити, що модель опублікувала свіжий знімок з недавнього фотосету, де вона сміливо грає зі своєю зачіскою і позує в чорній сукні, що облягає. Шанувальники Олександри почали активно ставити лайки, а також залишати компліменти у коментарях.

Саша Бо, фото: Instagram
Саша Бо, фото: Instagram

Ось, що пишуть люди: "Цей пост як для мене писали, тому що я вже не витримую. Дякую за слова", "Важко тримати себе в руках, коли навколо таке... Але, немає інших варіантів... Не здаватися - наш девіз", "Спокій мені тільки сниться!!! Коли чоловік воює, то спокій тільки мрія!", "Це правда... На жаль... Але так важко вдається, це "зберігати спокій"... Усі як оголені нерви... Під струмом", "Навіть у будь-якій темряві можна побачити промінчики світла. Зламатися і здатися – не про УКРАЇНЦІВ💙💛".

Нагадаємо, фаворитка "Холостяка" накинулася на Алекса Топольського, який захотів "дива": "За стіною...".

Раніше повідомлялося, дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренка здивувала українців образом: "За якусь збірну".

Також, красуня Саша Бо перевершила подвиг Злати Огневич, цього разу без купальника: "Доставку оплачую...".