Для багатьох фанатів ім'я Тіма Бертона є синонімом всього темного та страшного.

Тому, коли було оголошено, що Бертон керуватиме зовсім новим серіалом для Netflix, в якому докладно розповідається про життя Венздей Аддамс, усіма улюбленого моторошного підлітка, шанувальники були в захваті.

У недавньому інтерв'ю Дженна Ортега, яка сама грає Венздей, розповіла, що процес отримання ролі був для неї досить легким.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

В той час, як деякі можуть подумати, що отримати бажану роль Уенсдей в однойменному серіалі буде складно, Дженна Ортега зізналася, що процес не був дуже тривалим. У недавньому інтерв'ю Entertainment Weekly на YouTube Ортега розповіла, що працювала над іншим проєктом, коли їй сказали: "Тім Бертон хотів поговорити зі мною про роль Венздей Аддамс у серіалі, який продюсував Netflix... Очевидно, я була схвильована від ідеї працювати з Тімом, а також грати такого культового персонажа".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Далі Ортега зазначила: "Отже, я включила Zoom, можливо, на 10 хвилин, а потім я відчуваю, що це було ніби висічено в камені".

Ортега зізналася, що ніколи не зустрічалася з Бертоном до їхнього дзвінка в Zoom, показуючи, що вона не сумнівалася, що зможе швидко отримати роль.

"Коли відбувається щось подібне, я не думаю, що ви сумніваєтеся в цьому, я думаю, ви просто посміхаєтеся і киваєте".

Дженна Ортега може бути новачком у світі Тіма Бертона, але вона точно не новачок в індустрії розваг. Ортега розпочала свою кар'єру в дитинстві, знявшись у популярному серіалі "Цнотлива Джейн" задовго до того, як стала підлітком. Згідно з IMDb, вона вперше почала отримувати визнання критиків завдяки своїй ролі в серіалі Disney Channel "Застряг посередині".

Нагадаємо, що Дженна Ортега розповіла про другий сезон серіалу "Венздей": "Шлях антигероя, вона буде похмурішою".

Раніше ми повідомляли 5 фактів про Емму Майєрс: що приховує милий перевертень Енід з "Венздей" від Netflix.