Донька відомої української артистки, зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марія, яка зараз живе та навчається у польській столиці, продовжує дивувати своїх та маминих шанувальників. Дівчина є не тільки зірковою дитиною, але ще й демонструє гарну активність як модель та блогер.

Цього разу 19-річна Марія почала поводитись наче ще зовсім невихована школярка. Усі холодні стовпи вечірньої Варшави цього дня хотіли згоріти від сорому, адже до них наближалися Маша та її подружки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Кравець у мережі Instagram.

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

На свіжих кадрах можна побачити, як Марія Кравець разом зі своїми подругами займається справді підлітковою забавою – облизуванням холодного металевого стовпа. Видно, що у дівчат поки немає досвіду, вони ще ніколи по-справжньому не прилипали мовою на морозі до різних виробів. Поки що їм дуже весело, проте добре, що все закінчується і ніхто не примерз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

Ще можна помітити, що це була ініціатива самої Марії, яка, певне, знала, що у Варшаві немає великого мінусу, тільки сніг на тротуарі і ніхто не примерзне. Одна із подруг навіть спробувала відштовхнути Машу, але зіркова дочка Олени Кравець все одно спробувала провернути "трюк" вдруге.

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

Нагадаємо, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія похвалилася своєю красунею мамою: "Ти найкраща".

Раніше повідомлялося, донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець показала, як "порушує комендантську" - красуня.

Також, Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, що втратила двох дітей: "Дивно, перестало щось працювати".