Артем Пивоваров – відомий український співак, який робить чимало для України. Під час одного з концертів, співак розчулив глядачів зворушливим вчинком.

1 жовтня на концерті в Вінниці, Артем Пивоваров подарував абонемент на свої концерти військовослужбовцю та його родині. Відео зі зворушливим моментом він опублікував на своїй сторінці в Інстаграм.

Артем Пивоваров з Андрієм Вересом та його родиною. Фото: скрін

Під час свого виступу, Артем помітив в натовпі глядачів військового та підійшов, щоб подякувати за все, що робить чоловік для нашої країни. Після цього артист запросив менеджера та розповів родині захисникові, що відтепер його та його родину завжди будуть пускати на концерти Пивоварова у будь-якому місті безкоштовно.

Артем Пивоваров. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Вчинок співака вразив не лише глядачів, а й прихильників на особистій сторінці співака. Чимало коментаторів висловили свою вдячність співакові та українським захисникам.

"Дякую, Артеме! Концерт був настільки емоційний, що просто словами не передати! Дякую, що допомагаєте ЗСУ! Завдяки Вам наша Перемога дуже близько! І дякую, за Ваш подарунок для нашої сім'ї!" Коментатор

"Вічний квиток" Артем Пивоваров вручив Андрію Вересу з позивним "Верес". Зараз чоловік проходить реабілітацію в Вінниці. Під час виконання одного з бойових завдань він втратив зір. Це відбулося цього року у лютому, під Бахмутом Донецької області. Він ніс службу у штурмовій бригаді Національної Гвардії України. Спочатку проходив лікування у Краматорську, потім у Дніпрі, а згодом потрапив до Вінниці.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт через свого шанувальника: сльози лилися градом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Артем Пивоваров не зміг повернутися додому: назавжди пахнутиме війною

Також, наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" побачила російського окупанта і вийшла курка: "Вірю до ЗСУ"