Дженніфер Еністон – одна з найпопулярніших кінозірок у світі, яка стала такою після зйомок у серіалі "Друзі", де вона зіграла Рейчел Грін.

Зірка відома і своїм здоровим лос-анджелеським способом життя, і щоразу на церемонії "Оскар", 54-річна Джен, продовжує вражати нас стрункою фігурою в розкішних сукнях, хоча вона виглядає завжди на 30. Про це повідомляє Hello.

Джннініфер Еністон: кадри зі зйомок
Джннініфер Еністон: кадри зі зйомок

Ми знаємо, що Дженніфер любить займатися йогою, але яку дієту дотримується зірка, щоб виглядати так чудово?

Ранковий прийом їжі Дженніфер трохи відрізняється від звичайної миски кукурудзяних пластівців.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Я роблю переривчасте голодування, тому вранці не їм тверду їжу і протягом 16 годин", - розповідає вона.

Це дієта 16:8, яка передбачає обмеження споживання їжі у встановлений час - вісім годин на день - і утримання від їжі 16 годин, що залишилися. Як повідомляється, Дженніфер прокидається близько 9 ранку, потім випиває щоденну смузі з селери, медитує та тренується.

"Коли я прокидаюся, я п'ю теплу лимонну воду, а потім випиваю коктейль або їм авокадо і яйця - один з моїх улюблених сніданків. Я трохи посипаю кокосовим маслом. збитим білком", - додає Дженніфер.

Скрін посту Дженніфер Еністон в Instagram
Скрін посту Дженніфер Еністон в Instagram

На обід вона є якісь овочі чи салат, у якому використовуються білкові продукти. Її особистий тренер якось рекомендував їсти збалансовану їжу з корисними вуглеводами, білками, клітковиною. Крім того, хороші "жирні" продукти - авокадо, лосось, кокосове масло. На обід те саме. Іноді Дженніфер може дозволити собі тарілку італійської пасти, вона навчилася готувати карбонару.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, від пекучого красеня не залишилося зі сліду: як через 18 років виглядає циган Міро із серіалу "Кармеліта"

Як повідомляв "Знай.uа", Леонардо Ді Капріо могли віддати одну з головних ролей у "Темному Лицарі" Нолана: кого зіграв би геній

Знай.uа писав, красуня Хлої з сімейства Кардашьян показала вм'ятину на обличчі через рак: "Якби я не пішла до лікаря ..."