Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк забирає частину заробітної плати Віталія Козловського, який служить у ЗСУ. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook написав продюсер Вадим Лисиця.

Віталій Козловський віддає "левову частку" військової зарплати своєму колишньому продюсерові Ігорю Кондратюку. Таку інформацію отримав відомий музичний продюсер Вадим Лисиця, але своїх джерел не розкрив.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

"До мене нещодавно прийшов справжній боєць Нацгвардії Vitaliy Kozlovskiy. Не від нього (!!!) я потім дізнався, що левову частку військової зарплати, яку отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. У мене є тільки надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим", - написав продюсер.

Пост Вадима Лисиці. Фото: скрін facebook.com/vadymlysytsia
Пост Вадима Лисиці. Фото: скрін facebook.com/vadymlysytsia

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Ось як відреагували на новину українці.

"Відхід Віталія від Кондратюка, нагадує, як розлучення сімейної пари, скільки років тягнеться))) Там ще, нехай, Віталій позов на аліменти чекає", "Ого ... дорога ціна слави Віталія (( Але Бог рано чи пізно розсудить", "Як можна забирати не зароблені музичною діяльністю гроші без дозволу Віталія", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/vadymlysytsia
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/vadymlysytsia

Варто зазначити, що Віталій Козловський та Ігор Кондратюк у натягнутих стосунках із 2012 року. Тоді між ними виник скандал, який дійшов навіть до суду. Співак винен багато грошей, і борг продюсер, схоже, вирішив не прощати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський провів "рум-тур" своїм бліндажем: "Не так я собі уявляв життя..."

Також наш портал інформував, Віталій Козловський показав широку посмішку, сидячи на знищених авто українців: "Щоб ви згадали про мене".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський показав, як знищуватиме окупантів на передовій: "З такими козаками ми точно переможемо".