Дівчина стверджує, що фраза з п'яти слів доводить, що ваш партнер зраджує вам. Однак її допис у соцмережах викликав багато суперечок, адже багато хто не погоджується з її теорією.

Про це пише The Mirror.

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Найболючіша думка про те, що ваш партнер вам зраджує. Зерна сумніву швидко перетворюються на підозру і недовіру - але як ви можете бути впевнені, що хтось вам зраджує?

За словами однієї жінки, є фраза з п'яти слів, яке це доводить.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

У новому вірусному відео Марія Фернандо пояснює, що якщо ви підозрюєте свого хлопця у зраді і він відповідає певним чином - він точно винен.

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Користувачка Instagram під ніком @xqueenbeyoutifulx, Мерайя стверджує, що якщо хлопець каже "давай, вір у що хочеш" в суперечці про зраду, він, ймовірно, бреше.

Її відео викликало неабиякий ажіотаж, адже багато хто погодився, із тим що партнер таким чином щось приховує.

Інші користувачі не погодились із її думкою, припускаючи, що це може просто сигналізувати про те, що людина втомилася від несправедливих звинувачень.

Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru
Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru

Свою думку Марія Фернандо пояснила на власному прикладі стосунків.

Дівчина розповідає, що її чоловік, з яким вона прожила 12 років та має спільних дітей, крутив інтрижку з касиркою місцевого супермаркету, і вона знайшла докази їхніх стосунків у банківських виписках.

Зібравши викривальні докази, вона зійшлася зі своїм партнером віч-на-віч і дала йому два варіанти - і суворий термін, протягом якого він повинен був прийняти рішення.

Зрада: як пережити
Зрада: як пережити https://www.pexels.com/ru-ru/

"Я поставила йому ультиматум. Або відкритий шлюб, або розлучення. Я знаю цю дівчину, бо вона працює на півставки касиром у місцевому продуктовому магазині. Він витрачав на неї багато грошей. Я знайшла докази і виставила його на посміховисько. Він зробив те, що роблять більшість шахраїв. Заперечував і відводив очі." - пояснює Марія.

"Коли він не зміг вигадати більшої брехні, він нарешті здався і почав плакати "не покидай мене, крихітко", "я клянусь, я змінюся".

Зрада - арт, скріншот: YouTube
Зрада - арт, скріншот: YouTube

"Я дала йому вибір. Або ми відкриваємо наш шлюб, зберігаємо наш дім, зберігаємо наших дітей, і вони будуть рости в будинку, а не переїжджати кожні вихідні, ти зможеш мати своїх дівчат на стороні, але не приводити їх в наш дім, і у нас буде певний набір правил." - говорить дівчина.

Перерахувавши довгий список умов, дівчина завершила свій пост: "Побачимо, що він вирішить. Якщо він не зможе, то я прийму рішення за нас обох. Моє рішення - розлучення".

Нагадаємо, "Всюди була кров": дівчині "відрізало" п'яту точку через нещасний випадок на човні, а той самий м'яз просто зник.

Раніше ми писали про те, що дівчина вирішила задовольнити свого хлопця в черзі по м'ясо - просто сіла на коліна і "почалося"

Як повідомляв Знай.ua, жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусним привидом, але покинула його, коли побачила "справжнє обличчя"