Олег Скрипка – відомий музикант та фронтмен групи "Воплі Водоплясова".

В своєму інтерв’ю Олексію Суханову він розповів, що в його оточенні частіше стають жертвами насильства чоловіки. А в Україні відсутній і фемінізм, і мачизм. На думку співака, "мачизм" - це домашнє насильство, а фемінізм реакція на мачизм.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

За його переконаннями, в Україні є радикальні феміністки, які спонукають не поважати чоловіків. Ці жінки прагнуть збудувати свій "амазонський" світ без них.

Він заявив, що фемінізм вкрай потрібен підліткам під час сепарації від батьків. Це і є незрілі особистості окремих жінок, але коли вони дозріють, вони повертаються до своїх коренів та зможуть побудувати повноцінні стосунки з чоловіками.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Музикант заявив, що в його оточенні від домашнього насильства страждають лише чоловіки. Але в таких випадках чоловік ніяк не захищений. Торкнувся артист і теми незахищеності та нерівності чоловіків та жінок і в інших сферах. Він розповів, що для нього реальна проблема, що магазини з чоловічим одягом, знаходяться на останніх поверхах, а самого одягу набагато менше, ніж жіночого. А для чоловіка, який любить красиво одягатися це є проблемою.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

За словами артиста, красиві жінки демонструють зверхню та хамовиту поведінку і саме тому до них найчастіше "підтягуються" агресивні чоловіки та мачо.

Його підкорюють палкі дівчата, які не поводять себе холодно. Адже холодна поведінка притягує агресивних чоловіків. І потерпають жінки саме через таку свою поведінку.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "У нас війна не тотальна": Олег Скрипка хоче відпустити чоловіків за кордон

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Колишній" Наді Дорофєєвої розповів про свої нові стосунки:"Тут немає скандалів"

Також, наш портал інформував, Олег Скрипка поскаржився на фемінізм та ЛГБТ: порадив брати приклад з хасидів