Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року, на 76-му році життя — до її Дня Народження залишалося лише два дні.

11 числа, у середу, у Києві відбулося прощання з Народною артисткою України у Національній Філармонії. Там було дуже багато людей, у тому числі знаменитих особистостей. Зокрема попрощатися з артисткою приїхав мер Києва Віталій Кличко, Олег "Фагот" Михайлюта, Дмитро Монатик та інші.

Ніна Матвієнко, фото Instagram
Ніна Матвієнко, фото Instagram

Тоня Матвієнко - її дочка, дружина Арсена Мірзояна. Жінка зі сльозами на очах, спілкувалася із журналістами. Один із моментів є особливо важливим, бо виконавиця озвучила останню волю Ніни Митрофанівни. Народна артистка дуже не хотіла, щоб люди плакали на її похороні.

Тоня заявляє, що, звичайно, її мама була великим прикладом для неї. Вона мала велике серце, вона є чи не образом України.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я слухатиму її пісні і знатиму, що вона поруч. Дякую їй за все. Вона дуже просила, щоб на похороні ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше", – зізналася Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко на похороні мами
Тоня Матвієнко на похороні мами

Але, звичайно, дуже складно стримати сльози, втрачаючи одного за одним прекрасних людей. Разом із Тонею Матвієнко там знаходилися Мірзоян та її старша дочка Уляна.

Нагадаємо, Данилець та Моісеєнко з "Кроликів", які підтримують путіна, у Києві прийшли на прощання з Ніною Матвієнко

Як повідомляв "Знай.uа", Ніна Матвієнко любила саме такий: рецепт пісного борщу з білими грибами від легендарної співачки

Знай.ua писав, Зібров, Білик і Могилевська разом з українцями вшанували пам'ять Ніни Матвієнко: втрата змусила ридати всіх