Відомий співак Віталій Козловський та колишній журналістки Раміни Есхакзай, який нещодавно пройшов військову підготовку та у липні склав присягу на вірність українському народу, залишвся без своєї зарплати військового.

Продюсер Вадим Лисиця повідомив, що український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк забирає велику частину заробітної плати у Віталія Козловського.

Віталій Козловський. Фото Instagram.
Віталій Козловський. Фото Instagram.

Вже більше 10 років співак сплачує борги своєму колишньому продюсеру, які тільки ростуть.

Віталій пояснив, що це відбувається через те, що вже після припинення співпраці з продюсером, він співав пісні, права на які належали Кондратюку. Козловський пояснює, що продюсер давав йому підписувати папери, суть яких не пояснював, та постійно говорив "Твоє діло співати".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Тому артист навіть не здогадувався про те, що порушує якісь домовленості. Через деякий час він просто дізнався про те, що суд з нього стягує шалені суми боргу. Артист виплатив уже мільйон гривень і залишилося ще два.

Він розповідає, що намагався поговорити із Кондратюком, однак той на контакт не виходить.

Особливо гостро грошове питання постало саме тоді, коли Козловський пішов служити на передову.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Держава не забезпечує належним чином військових, тож вони змушені закривати свої потреби з власних кишень. Віталію було дуже соромно зізнаватись перед хлопцями, що у нього немає грошей для того, щоб "скидуватись".

"Після всіх відрахувань від зарплати лишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою картку, одразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю " - пише артист.

Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube
Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube

Його публікацію прокоментував скандальний продюсер та назвав Козловського "неуком та рецидивістом".

"Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти — рецидивіст із порушень авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше" — прокоментував Кондратюк.

Продюсер швидко видалив свій коментар, після того, як українці почали активно захищати артиста та агресивно накинулись на Кондратюка.

Козловський опублікував скріншот його коментаря в Історії Instagram та написав: "Людина, яка впевнена у своїй позиції, не буде видаляти коментар."

Кондратюк накинувся на Козловського. Фото Instagram
Кондратюк накинувся на Козловського. Фото Instagram

Кондратюк на своїй сторінці у Facebook назвав Козловського брехуном, та навів приклад мізерних сум, які начебто були стягнуті із зарплати Віталія.

Схоже, що українці не вірять Кондратюку, адже якщо порівнювати аудиторію, яка підтримує Козловського у соціальних мережах, одиничні коментарі на сторінці продюсера виглядають просто смішно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський провів "рум-тур" своїм бліндажем: "Не так я собі уявляв життя..."

Також наш портал інформував, Віталій Козловський показав широку посмішку, сидячи на знищених авто українців: "Щоб ви згадали про мене".

Крім того, ми писали, Ігор Кондратюк забирає військову зарплату Козловського: "Нехай ще позов на аліменти чекає"