Серіал "Гра в кальмара" бив усі рекорди з переглядів, тому не дивно, що творці замислилися над зйомками другого сезону.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram актор Хо Сон-тхе, який зіграв роль одного з ключових героїв — гангстера-боржника на ім'я Чан Док Су, поділився інтригуючим фото зі знімального майданчика.

Гра в кальмара, кадр з дорами
Гра в кальмара, кадр з дорами

На фото актор позує на тлі величезного павільйону, в якому найімовірніше зніматимуть другий сезон серіалу "Гра в кальмара". Багато прихильників серіалу припустили, що Хо Сон-тхе цим фото натякнув, що зйомки серіалу вже почалися.

"Сезон Ⅱ ??? 😅🤣🤔", - так Хо Сон-тхе підписав опубліковане фото.

Хо Сон-тхе, фото з instagram
Хо Сон-тхе, фото з instagram

Перший сезон "Гри в кальмари" вийшов на телеекрани 17 вересня 2021 року. Сезон складався з дев'яти серій і довгий час бив всі рекорди з переглядів на Netflix.

У другому сезоні "Гри в кальмари" режисер Хван Дон Хек хоче детальніше розповісти про поліцію Кореї та її роль у суспільстві.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Я думаю, що проблема з полісменами стосується не лише Кореї. Я часто бачу в новинах, що сили правопорядку пізно вживають заходів, через що стає більше жертв або ситуація погіршується, оскільки вони оперативно нічого не зробили. Це питання, яке я давно хотів підняти. Може, у другому сезоні я зможу поговорити про це докладніше" , - розповів Хван.

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Нагадаємо, що поки що шанувальники чекають 2 сезон "Гри в кальмара" режисер розкрив секрети дарами: "Дуже шкода, що ми не перевірили".

Раніше ми повідомляли, що лялька-робот з "Гри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезону популярного серіалу.