8 жовтня Україну облетіла жахлива новина – не стало легенди та душі нашої країни співачки Ніни Матвієнко.

Досі невідомо, що стало причиною смерті великої артистки, але деякі знаменитості почали посилатися на хворобу. Похорон Матвієнка відбувся 11 жовтня у Києві та сотні людей прийшли попрощатися із зіркою. Серед них був помічений дме "Кролики", які не висловили підтримку Україні у війську з росією.

Дует "Кролики", фото: Vsefz
Дует "Кролики", фото: Vsefz

Але всі сльози висохли, хвилювання вляглися і деяким українцям стало відомо, що за заповітом Ніни Матвієнко і хто головні претенденти на спадщину. Виявилося, що це не лише її дочка Тоня.

Тоня Матвієнко не коментує поділ майна Ніни Матвієнко. Відомо, що на початку її стосунків з Арсеном Мірзояном, мама була категорично проти цього і навіть не кликала дочку до телефону після дзвінків артиста. Потім вона все ж таки підтримала Тоню та дівчина з Арсеном і донькою навіть жили у 3-поверховому особняку Ніни, бо Мірзоян залишив усе своє майно колишній дружині. За ідеєю, двом сім'ям там мало бути тісно.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, цього простору було мало для її чоловіка Петра Гончара. 3 роки тому зірка повідомила, що вони розлучаються. Художник поїхав із дому і перебрався на дачу. Зіркова дружина неабияк нервувала і тому багато чого наговорила в інтерв'ю, що пізніше трохи намагалася згладити.

Ніна Матвієнко, скріншот
Ніна Матвієнко, скріншот

Зокрема, Ніна Митрофанівна зізналася, що погарячкувала і насправді вони з чоловіком не розлучаються. Тож після смерті української легенди прямим і першим спадкоємцем є її благовірний, котрий не надто любив натовп у своєму будинку.

Чи залишаться Арсен Мірзоян та Ніна Матвієнко разом із дочкою і далі в будинку співачки сказати важко. Тим більше, що зять артистки 2 роки тому повідомляв, що вже придбав квартиру, яку вони із дружиною мали переїхати, але чекали, коли завершиться ремонт. Онако почалася повнормашстабна війна і невідомо. чи продовжила пара там ремонт.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко зізналася, чого хотіла мати перед смертю.

Раніше ми повідомляли, що Зібров, Білик та Могилевська разом із українцями вшанували пам'ять Ніни Матвієнко: втрата змусила ридати всіх.