Серіал про виживання "Гра в кальмара" бив усі рекорди з переглядів. Тому актори, які зіграли ключові ролі, буквально за мить стали всесвітньо популярними.

Нині вони бажані гості на різних ток-шоу не лише у рідній країні, а й за її межами. А на їхніх сторінках у соціальних мережах підписуються сотні тисяч людей по всьому світу.

Гра в кальмара, кадр з дорами
Гра в кальмара, кадр з дорами

Після виходу серіалу "Гра в кальмара" помітну популярність також відчула актриса Кім Джу Рен (гравець 212). Зараз на її сторінку в Instagram підписано 1.7 мільйонів людей і вона намагається часто радувати передплатників новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя.

Кім Чжу Рен, фото з instagram
Кім Чжу Рен, фото з instagram

На цей раз вона поділилася зі своїми передплатниками новим фото. Акторка сфотографувала телевізор, поки на ньому йшла програма з її участю. На кадрі Кім Джу Рен плаче і навіть потекла туш.

Кім Чжу Рен, фото з instagram
Кім Чжу Рен, фото з instagram

До речі, в серіалі "Гра в кальмара" Кім Джу Рен зіграла персонажа 212, який намагається одночасно грати за дві команди, проте з цього нічого хорошого не виходить.

Нагадаємо, що Хо Сон-тхе з "Гри в кальмара" засвітив другий сезон дарами: "Питання, яке я давно хотів підняти".

Раніше ми повідомляли, що поки що шанувальники чекають 2 сезон "Гри в кальмара" режисер розкрив секрети дарами: "Дуже шкода, що ми не перевірили".