Одна з суддів "МастерШеф" Ольга Мартиновська часто опиняється в епіцентрі чуток про романи зі своїми зірковими колегами.

В інтерв'ю Аліні Доротюк, жінка розповіла не лише про свій новий роман, а й про те, що її пов'язує з Володимиром Ярославським.

Ольга Мартиновська. Фото: скрін відео
Ольга Мартиновська. Фото: скрін відео
Ольга Мартиновська. Фото: скрін відео

Вперше після розлучення, Мартиновська розповіла про нові відносини. Її новим обранцем виявився чоловік з ресторанної сфери, але імені вона не назвала. Пара разом вже близько місяця й Оля поділилася надзвичайно теплими словами про їх стосунки:

"Відносини в яких мене так люблять. І мені здається, що це по-справжньому." Ольга Мартиновська

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Але попри це жінка "не розкатує губу", адже вона прагматична і вже має свою родину, плани та роботу. А нові стосунки не вписувалися в її щільний графік. Далекоглядних планів на ці відносини Мартиновська не будує, але назвала їх дуже комфортними та теплими.

"Я вперше відчула як класно, коли тебе дуже люблять і ти любиш. Бо завжди трапляється чи тебе чи ти."

Раніше зірковій судді приписували роман з Володимиром Ярославським, але вона запевнила, що з ним вони справжні друзі.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: скрін відео
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: скрін відео
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: скрін відео

Ще до суддівства Оля була ображена на Ярославського через те, що він звільнив її колишнього чоловіка. Відбулося це коли жінка була на 8-му місяці вагітності. Але вже після розлучення та з початком суддівства все минуло. Зараз два судді дуже цінують свою дружбу та домовилися, що жоден секс не може поламати їх дружбу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Жадан звернувся до шанувальників з проханням: "Воно вам щастя не дасть"

Раніше портал Знай інформував, "Ми постійно разом": Ектор Хіменес Браво розповів про стосунки з Ольгою Мартиновською

Також наш портал повідомляв, легенда Голлівуду, 90-річний Майкл Кейн завершує кар'єру після смерті колеги фільму: "Я граю головну роль"