Нещодавно у Львові відбулося весілля колишнього прокурора Ільницького та співробітниці ДБР Москви, яке прогриміло на всю країну. Тоді ряд зірок, зокрема й Ольга Полякова розважали поважних гостей на святі.

Не обійшлося й без хейту, адже такий масштаб весілля, коли в країні війна, не міг залишити українців байдужими. Після цього, Ольга Полякова записала відеозвернення, де пояснила чому відбувся її виступ.

Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube
Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube

За Ольгу Полякову заступився й популярний український співак Меlovin. На своїй Інстаграм сторінці він опублікував історію, де закликав всіх бути на своєму місці.

"Я на стороні здорового глузду! І на боці Олі Полякової. На яку, найбільше вилили бруду." розповів співак

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

За словами співака, зараз ми дожилися до того часу, коли тепер треба відстоювати не лише честь та гідність, а питати у людей чи маємо ми право працювати в тій чи іншій сфері.

"Питати якогось вуйка, х*я моржового з коментарів, чи маємо ми право надавати нові робочі місця, за які потім платимо податки своїй державі!" пояснив артист

Артист не розуміє, чому якийсь коментатор може називати його професію не на часі. Адже саме ця робота дає змогу допомагати армії, робити донати та збирати на машину військовим.

Історія Melovin. Фото: скрін Інстаграм
Історія Melovin. Фото: скрін Інстаграм
Історія Меlovina. Фото: скрін інстаграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Пів країни плаче": люди "вибухнули" після пишного весілля прокурора Ільницького та працівниці ДБР Москви

Раніше портал Знай інформував, Григорій Решетник розізлив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам з собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Також наш портал повідомляв, "Мені не подобається": після виступу на весіллі прокурора Ільницького Полякова записала звернення