Віталій Козловський — відомий український виконавець, який з літа був змушений змінити сцену та гарне вбрання на військову форму та окопи.

Чоловіку видали повістку, він вступив до лав Національної Гвардії, пройшов тривале навчання і нещодавно, як виявилося, перевівся звідти. Однак він не повернеться до кар'єри артиста і залишатиметься військовим до закінчення війни просто не в структурі НГУ.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Наразі він поділився фотографією з кількома чоловіками, з якими він проходив бойову підготовку.

"Зараз вони на сході на місці злочину. Є багато потреб, у закритті яких їм дуже потрібна допомога. Найкритичніша необхідність зараз - потужний квадроцикл для евакуації поранених. На його придбання ми відкрили збір. Будемо дуже вдячні кожному, хто приєднається, оскільки це вартість життя поранених хлопців", - заявляє виконавець.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Серед необхідних речей, крім транспорту, вказані шини, буржуйка, аптечка, спальні мішки, лопати, зимові речі, рюкзаки тощо. Все це вказано у кількості більше 1 одиниці.

Чому Віталій зараз не перебуває з хлопцями на фронті, він не повідомляє.

"Нехай Юра Ткач віддасть гроші, зароблені на позовному весіллі. І вам буде все, що потрібно. Віталій же підтримав його в коментарях", - пише один із користувачів під публікацією.

Нагадаємо, "невук і рецидивіст": Ігор Кондратюк накинувся на Козловського після звинувачень про зарплату

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський знайшов свої плюси осінньої негоди: "У дощ ворог не..."

Знай.uа писав, Ігор Кондратюк забирає військову зарплату Козловського: "Нехай ще позов на аліменти чекає"