Відомий співак Віталій Козловський та колишній журналістки Раміни Есхакзай, який пройшов військову підготовку та у липні склав присягу на вірність українському народу, запропонував продюсеру Кондратюку зустрітись та домовитись про підписання мирової угоди.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Віталій Козловський. Фото Instagram.
Віталій Козловський. Фото Instagram.

Артист записав відеозвернення до свого колишнього продюсера Ігоря Кондратюка із пропозицією зустрітись та закрити їх давній конфлікт підписанням мирової угоди.

"Давайте як дорослі свідомі люди повернемось у ту точку, з якої конфлікт було розпочато і завершимо його по-людськи, уклавши мирову угоду. В рамках тих домовленостей, які представники вже колись розпочинали. Щоб уникнути маніпуляції термінами, поясню. Мирова - це не про "забути борги", - зазначив співак.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube
Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube

Козловський не відмовився виплачувати борг, однак попросив про декілька умов.

Зокрема артист запропонував:

Зустрітись а домовленість.

Сплата згідно з рішеннями суду декількома (3-4) платежами впродовж 2 років з урахуванням сьогоднішніх обставин в країні.

Вирішення питання щодо подальшого придбання прав на окремі пісні зі старого репертуару.

Потиснути один одному руки, вважати цей конфлікт вичерпаним і не повертатися до нього ніколи більше.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Артист сподівається, що їх складні відносини з Кондраютком завершаться мирною угодою та стануть прикладом гідного і людяного завершення співпраці.

"Якщо ваша мета - вирішити питання в правовому полі, захистити свої авторські права, отримати кошти в рамках рішень суду і припинити чвари, впевнений - ми домовимось і гідно покладемо цьому кінець", - додав Віталій.



Українці вважають такий крок гідним вчинком та підтримують співака.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський провів "рум-тур" своїм бліндажем: "Не так я собі уявляв життя..."

Також наш портал інформував, Віталій Козловський показав широку посмішку, сидячи на знищених авто українців: "Щоб ви згадали про мене".

Крім того, ми писали, Ігор Кондратюк забирає військову зарплату Козловського: "Нехай ще позов на аліменти чекає"