На скандал із виступом Олі Полякової, Олександра Пономарьова, Дзідзьо та Григорія Решетника на весіллі у держчиновників з негативом відреагували не лише прості українці, а й їхні зіркові колеги. Проте весь хейт звалився саме на королеву ночі, яка не посоромилася відповісти всім публічно.

Участь Полякової у весіллі експрокурора Ільницького та колишньої працівниці ДБР також вирішили обговорити Сергій Притула та стендап-комік Антон Тимошенко у подкасті "Гуртом та дощента".

Тимошенко и Притула, кадр из видео
Тимошенко и Притула, кадр из видео

Гуморист досить різко висловився саме у бік Полякової, яка відповіла на всі звинувачення. Зірка заявила, що не зобов'язана знати джерела прибутку її замовників. Для цього працюють спеціальні органи влади, а вона просто співачка.

"Полякова сказала, що не має цікавиться походженням доходів. Що ти думаєш про таку позицію, Сергію? Я думаю, що це повна хуйня. Оля Полякова - ти тупа. Це якщо коротко", - сказав Тимошенко.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Притула став на захист Полякової та зазначив, що вона "дуже продумана жінка", але Тишенко залишився на своїй думці.

"Це виправдання. Відповадальність перекладається на когось. "Я рибка, яка живе в акваріумі. Я просто плаваю, а ви всі якось маєте помагать мені плить, бо це ж моя справа плить", - відповів він.

Нагадаємо, весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльністю ДБР, яке закликає боротися з корупцією

Раніше ми писали про те, що "Гроші не пахнуть? Позорисько": українці в люті через Юрія Ткача, який відгуляв на весіллі у мажора-ґвалтівника

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"