Фронтмен київського гурту "Руки'в брюки" та художній керівник харківського напрямку "Культурного десанту" Олександр Ремез, зізався про те, що Коля Сєрга дуже змінився за час повномасштабного вторгення.

Про це він розповів в інтерв'ю блогеру Богдану Беспалову.

Олександр Ремез. Фото скріншот Youtube
Олександр Ремез і Богдан Беспалов. Фото скріншот Youtube

Музикант розповів, що Сєрга за ці майже 2 роки повністю перейшов на українську мову та говорить на ній не лише "для камери".

На початку війни Коля захищав російську мову та був проти її заборони. У нього багато родичів у країні-агресорці та він прожив там достатньо довгий час.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Він підтримував ідею "мова нічого не вирішує".

Багато спілкуючись зі військовими, Коля Сєрга багато чого переосмислив та змінив своє ставлення до рідної мови.

Коля Сєрга. Фото: Youtube
Коля Сєрга. Фото: Youtube

"Ми знаємо трохи про минуле того Колі Сєргі, і він зараз впрягся в підйом культури на фронті, перейшов на українську остаточно, я можу це підтвердити в особистому житті. Є люди, які на камеру поговорили українською, а так – ні. Я можу підтвердити, що в побуті я бачу, що він тільки українською спілкується" - пояснює Ремез.

Також військовий додав про те, що Коля Сєрга не покладаючи рук, майже цілодобово підтримує наших захисників на фронті.

Ремез каже, що ніколи не бачив колишнього ведучого "Орла та Решки" під час сну чи відпочинку, адже той постійно вирішує проблеми наших хлопців ЗСУ.

Коля Сєрга, фото з Instagram
Коля Сєрга, фото з Instagram

"Це просто нереально потужна людина. І він ні хвилини не залишається в спокої, я не знаю, що він робить, як він спить, і чи спить він взагалі і скільки це годин, але коли його бачиш, він завжди домовляється за щось, кудись їде, біжить щось вирішувати, робити. Просто нереальна людина", – висловився Ремез.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Боюсь згадувати": Андрій Бедняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.

Також наш портал інформував, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута: "Радіє тому, що відбувається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв Коля Сєрга згадав, як потролив ватну бабусю у Дружковці: "В мене для вас є подарунок..."