Популярний український телеведучий, зірка романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Нікіта Добринін зізнався про те, що вже майже пережив усі болісний період розлучення із Дашею Квітковою, однак так і не розкрив реальну причину розриву.

Про це вінрозповів вподкасті Аліни Шаманської "Розлючена".

Добринін та Квіткова, фото Instagram
Добринін та Квіткова, фото Instagram

Зірка "Холостяка" розповів про те, що розійшовся із Дашею Квітковоюч через те, що через деякий час їх стосунки "вмерли" через те, що в пари виявилися різні цілі та погляди на життя.

"Відверто кажучи, мені ця тема вже не так болить. Я просто пережив цей момент. Я розумію, що у багатьох людей можуть виникати ці питання. Мені не хочеться обговорювати цю тему. Таке життя. Іноді стосунки вмирають, на жаль, як і люди. Це відбувається несподівано. Це були серйозні стосунки з дуже сильними почуттями. Але, на жаль, відбувається так. Не збігаються цілі, не збігаються цінності в житті. Люди продовжують рухатися в різних напрямках", — ділиться Добринін.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Добринін та Квіткова, фото: Instagram
Добринін та Квіткова, фото: Instagram

Нікіта розповів, що не дивлячись на те, що вони давно із Дашею не живуть разом, він хоче зберегти нормальні стосунки із колишньою дружиною для того щоб виховувати щасливого синочка Лева. Ведучий вважає, що із Квіткової вийшла чудова мама.

"Нас пов’язує повага одне до одного і бажання далі розвиватися і бути класними батьками для сина. Я спокійний, коли він поруч із нею і спокійний, коли він поруч зі мною. Вона найкраща мама", — розповідає "Холостяк".

Добринін відверто зізнався про те, що після розлучення з Квітковою не хоче більше будувати нові відносини "напоказ" та виставляти їх у соціальні мережі. Телеведучий не хоче "продавати" свої стосунки.

Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін. Фото: Instagram

"Багато сил і енергії, які мені місяців п’ять доводилося по цеглинах збирати. Мені було важко і це зайняло тривалий час зібрати себе по частинах. Я зрозумів, що я про стосунки більше не хочу говорити в Instagram. Не хочу говорити про це, показувати це. Я не знаю, як воно складеться, але мені це не потрібно. Я не хочу продавати свої стосунки. І не хочу, щоб їх оцінювали. Це стосунки, які виходили на публіку — люди їх оцінювали і робили якісь висновки. Я не хочу. Я хочу, щоб це було моє сокровенне. Тут не про гроші, а про цінність", — пояснив "Холостяк".

Нагадаємо, Даша Квіткова залишилася "голою і босою" після розриву з "Холостяком" Добриніним: "О, Боже"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене"

Також, Даша Квіткова "вирвалася" на волю і залишила Добриніна після розриву одного: "Я не страждаю"