Скандально відома Ірина Фаріон прокоментувала недавній мовний скандал, який стався у столиці за участю водія таксі. Свою думку вона висловила в ефірі політичного ток-шоу "Говорить Великий ЛЬВІВ".

Нещодавно у столиці пролунав скандал із водієм таксі, який відмовився зі своїми пасажирками українською мовою та висадив їх із автомобіля. Ірина Фаріон поділилася своєю думкою щодо даного інциденту.

Ірина Фаріон. Фото: Youtube
Ірина Фаріон. Фото: Youtube

Так, за її словами, такі українці не заслуговують на жодну повагу в суспільстві і їх потрібно відправляти до штрафбатів для копання окопів на фронті. Крім того, Фаріон додала, що такі "герої" заслуговують на "утилізацію".

Ірина Фаріон. Фото: скриншот з відео
Ірина Фаріон. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Для ось таких негайно створити штраф-батальйон. Щоб цей штраф-батальйон одразу відправити на передову позицію, щоб вони окопи для наших солдатів рили. Щоб вони були тією завісою для наших героїв, бо такі люди заслуговують лише на одне – повну та абсолютну утилізацію", - заявила Ірина Фаріон.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Брат" Ківи: нардеп Дмитрук заступився за таксиста, який відмовився говорити з пасажирами українською.

Також наш портал інформував, начальниця "королеви овочерізок" залишилася на посаді та отримала подяку від ЗСУ: "Зробили з корупціонерки - волонтерку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, на тлі скандалу з весіллям прокурора Ільницького ГБР просить українців повідомляти про корупціонерів: "На високих д*гани безпорадні".