Після того, як Instgaram став блокувати акаунти артистів, багато хто почав шукати альтернативу.

Так відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва висловила думку, що навчання з ядерного стримування біля путіна пройде так само, як усі в цій війні.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Сподіваюся, ті випробування ядерки, закінчаться так само епічно як і все геніальне в п**арашці написала Даша Астаф'єва.

Скриншот повідомленя
Скриншот повідомленя

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У коментарях написали, що очікують як мінімум на превентивний удар.

"Краще надії - є привентивний удар по території русні, а ще краще саме знищення установки яке то пускатиме вони ще мої ядерця не бачили", "Аналогів - ні, мізків - ні, населена біомасою, економіка - як хуек у гноміці... ", "Взагалі - аналогів НІ. Негативним тактичним стримуючим привентивним ударом по центру прийняття рішень на червоній площі", "Так вони ж нічого не роблять, а лише видимість створюють, дим пускають... Слава ВСУ".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва тремтячим голосом розповіла, як лікарі вбили її друга: "Кинули на ніч і...".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва зі сльозами на очах розповіла, що втратила члена сім'ї через лікарів.

Також стало відомо, що Даша Астаф'єва розповіла чомусь відкрито засуджує деяких артистів: "Я не хочу, щоб вони розчарувалися...".