Основний склад серіалу "Друзі" вшанував пам'ять Меттью Перрі після його раптової смерті.

Актор, найбільш відомий за роллю Чендлера Бінга, помер на вихідних у віці 54 років. У повідомленнях стверджувалося, що його знайшли в джакузі після серцевого нападу у своєму будинку в Лос-Анджелесі.

Метью Перрі, фото із соцмереж
Метью Перрі, фото із соцмереж

Меттью прославився завдяки культовому ситкому 90-х разом із Дженніфер Еністон, Меттом Лебланом, Кортні Кокс, Девідом Швіммером та Лізою Кудроу. І тепер його колеги з фільму "Друзі" порушили мовчання. А саме на цього чекали всі шанувальники серіалу "Друзі", які щогодини оновлювали сторінки зіркової шістки, щоб побачити публікації скорботи про Метті.

У спільній заяві для People актори назвали Меттью сім'єю і заявили, що вони спустошені. Вони також сказали, що згодом скажуть більше.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У заяві говорилося: "Ми всі абсолютно спустошені втратою Метью. Ми були більше, ніж просто акторами. Ми — сім'я. Можна так багато сказати, але прямо зараз нам знадобиться хвилинка, щоб оплакати і пережити цю незбагненну втрату. Згодом ми скажемо більше, коли зможемо, - продовжили вони .

Серіал "Друзі", скріншот відео
Серіал "Друзі", скріншот відео

Нагадаємо, що в 54 роки помер Чендлер Бінг із серіалу "Друзі": Метью Перрі знайшли у ванні.

Раніше ми повідомляли, що Чендлера Бінга ви не дізнаєтесь у цьому алкоголіці: Метью Перрі із серіалу "Друзі" налякав шанувальників виглядом.