Віталій Козловський – відомий український виконавець, який уже кілька місяців змінив мікрофон на зброю у руках.

Спочатку він проходив навчання у складі НГУ, потім ця сторінка його військової історії закінчилася і він, швидше за все, вступив до лав ЗСУ, але поки що знаходиться не на фронті. Якийсь час тому окупанти несподівано його поховали публікацією в Telegram. І ось зараз Віталій своєю появою у Stories довів, що росіянам ніколи не можна вірити. І треба читати лише перевірені джерела.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

"Наші кінець*і сусіди мене вже встигли поховати. Але я живий, зі мною все добре і вдячний усім, хто хвилювався. Якщо вороги маніпулюють смертями живих і в хід йдуть такі дешеві методи - значить, напевно, справи у них дуже погані", – заявляє Віталій співак.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Після цього він випустив великий текст, продовжуючи скандал з Ігорем Кондратюком. Співак зазначив, що більше не бачить сенсу намагатися домовитись із продюсером. Він навіть порівняв цей процес із переговорами з путіним. При цьому Козловський здогадується, чому Кондратюк не хоче розмовляти із ним особисто.

"Він апелюватиме виключно до рішень суду про порушені авторські права. Коли я і сам знаю і не заперечую, що ці пісні співав і буду за це платити. Але, кажучи зі мною віч-на-віч, доведеться визнавати всі ті епізоди непорядності, які мали місце у мій бік усі роки співробітництва", - додав Козловський.

Нагадаємо, окупанти "поховали" Козловського після конфлікту з Кондратюком: "До останнього..."

Як повідомляв "Знай.uа", "нагадав продюсеру в серці": блогер знайшов причину тривалого конфлікту Козловського та Кондратюка

Знай.ua писав, "не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського