У вересні група творців Marvel, включаючи керівника студії Кевіна Файгі, зібралася до Палм-Спрінгса на щорічних зборах студії.

Більшість років настрій був впевнений, навіть зарозумілий, враховуючи, як провідний бренд супергероїв, що належить Disney з 2009 року, переробив індустрію розваг за своїм образом і подобою. Але цього разу панувала тривога - усі в Marvel переживали через низку розчарувань, юридичного скандалу з однією з найбільших зірок та питання про життєздатність амбітної стратегії студії щодо розширення бренду за межі фільмів у стрімінгу. Про це повідомляє Variety.

Месники від Marvel, кадр з фільму
Месники від Marvel, кадр з фільму

Найбільш насущне питання, яке мало обговорюватися на зборах - що робити з Джонатаном Мейджорсом (Канг Завойовник), актором, який мав нести на собі наступну фазу Кіновселенної Marvel, але натомість їде на гучний судовий процес у Нью-Йорку наприкінці цього місяця за звинуваченням у домашньому насильстві.

Актор наполягає, що він жертва, але репутаційна шкода та шанс програти справу змусили Marvel переглянути плани зробити лиходія Канга Завойовника центральним у наступній фазі своїх переплетених сіквелів, спін-офів та серіалів.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Показати ще

На зборах Палм-Спрінгс керівники обговорювали запасні плани, включаючи перехід на іншого антагоніста, як Доктор Дум. Але будь-які зміни несли б власні складнощі: Мейджорс вже був помітною фігурою в MCU, зокрема, як харизматичний антагоніст у "Людині-мурашці та Осі: Квантоманії" у лютому. І його позиціонували як наступну велику зірку франшизи цього сезону "Локи" - особливо у фіналі, який виходить 9 листопада.

Месники: Династія Канга
Месники: Династія Канга

"Мозковий центр" Marvel також уважно спостерігають за фільмом "Капітан Marvel 2", сіквела блокбастера 2019 року, який дуже довго перебував на стадії зйомок. Є припущення, що він провалиться у прокаті.

Через це і є один із варіантів вирішення цієї ситуації, який обов'язково сподобається фанатам, але який дуже ризикований та "вітряний". Йдеться про повернення оригінального акторського складу "Месників" до зйомок.

Нагадаємо, геймери рознесли в пух і порох інтерактивний гро-фільм Silent Hill: Ascension - безкоштовно, але просять гроші

Як повідомляв "Знай.ua", режисер кіноадаптації Ghost of Tsushima обнадіяв фанатів: сценарій уже готовий

Знай.ua писав, Disney показала світові перший кадр ремейка "Білосніжка і сім гномів": прем'єра ще не скоро