Відомий продюсер Вадим Лисиця, який раніше розповідав, що Ігор Кондратюк забирає у Віталія Козловського його зарплату військового, шокував ще одним зізнанням. Він вважає, що відомий продюсер виграв суд проти артиста не чесним шляхом.

Про це він розповів у програмі "Ранок у великому місті".

Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел
Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел

Лисиця говорить про те, що Кондратюк для того щоб суд із Козловським закінчився його виграшем, підключив свої гроші та зв'язки.

"Я теж продюсер. У мене були схожі ситуації, тому я точно знаю природу цих відносин. Я точно знаю, що може бути, коли ми попадаємо в суд. Скільки це триває, скільки це коштує і які важелі потрібні для того, щоб вирішити питання саме у свій бік. Я не натякаю, я кажу прямо, що, мені здається що на той момент, коли це відбувалося, у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського", - вважає Лисиця.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Продюсер повідомив, що коли Козловський дізнався про судову справу, він просто не розумів що йому робити та куди звертатись за допомогою, адже нічого не розумів у юридичних нюансах контрактів, які він підписував.

"На мій погляд, Козловський взагалі не розумів, що відбувається. Йому ніхто не пояснював всі юридичні аспекти цієї справи. Тому, мені здається, тут теж є певна несправедливість. Я знаю деякі факти, інсайд, як воно відбувалось", - говорить продюсер.

Нагадаємо, "нагадав продюсеру в серці": блогер знайшов причину тривалого конфлікту Козловського та Кондратюка

Як повідомляв "Знай.uа", "не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського

Знай.ua писав, "покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку в конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплату