Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна дуже здивувала своїх численних фанів. Цього разу зірка постала перед шанувальниками в образі білявки. Маша приміряла довгу перуку, надавши користувачам мережі вгадати, в кого вона вбралася.

Про це стало відомо завдяки відео, яке Маша Єфросиніна опублікувала у мережі Instagram.

Єфросиніна і Полякова, скріншот: Instagram
Єфросиніна і Полякова, скріншот: Instagram

Версії користувачів мережі були різні, наприклад Даша Квіткова, мати драконів Дейнеріс Таргарієн і навіть Оксана Марченко. Дехто припустив, що це косплей на Олю Полякову, зрештою, ведуча розкрила інтригу.

Вгадали саме ті, хто припустив, що це алюзія саме на Олю Полякову. Єфросиніна ще й одягла сценічне вбрання Суперблондинки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Єфросиніна і Полякова, скріншот: Instagram
Єфросиніна і Полякова, скріншот: Instagram

"Він ідеальний, начебто за моїми мірками", - прокоментувала враження від примірки костюма ведуча.

На це Оля Полякова сказала, що вона завжди в одній вазі, а також наголосила на схожості фігур. Для повноти образу Маша приміряла і корону, помітивши, що вона не така вже й зручна. Після цього виконавиця пожартувала, що вкусила подругу.

"Я знайшла собі двійника! А що? У цих, значить, зал*п може бути двійник, а в мене немає", - жартома поцікавилася співачка, ймовірно, натякаючи на російського диктатора путіна.

Також Полякова резюмувала, що для повної подібності залишилося лише підвести чорні стрілки на очах та нафарбувати губи рожевою помадою.

Нагадаємо, "Голову відстрілять": поет Петро Мага зізнався, як Олегу Виннику загрожували псевдо-волонтери.

Раніше повідомлялося, що екс-Холостяк Макс Михайлюк із дружиною розсекретили стать майбутньої дитини: "Ми тебе дуже чекаємо".

Також, розважатиме "хороших росіян": відомий український співак Іван Дорн виступить на Балі в новорічну ніч.